Antep’te 9 Aylık Bebeğe Tecavüz ve Ardından Yayın Yasağı!

bebek tecav antep
Suriye’deki savaştan kaçarak İslahiye’ye yerleşen ve günü birlik tarım işçisi olarak çalışan ailenin 9 aylık kız bebeğine tecavüz edildi.Saldırı haberlerinin ardından, konuya ilişkin yayın yasağı getirildi
HABER MERKEZİ(20.08.2016)- 
Antep’in İslahiye ilçesinde dün 9 aylık Suriyeli kız bebeği tecavüze uğradı.Birgün’den Hüseyin Şimşek’in haberine göre, Suriye’deki savaştan kaçarak İslahiye’ye yerleşen ve günü birlik tarım işçisi olarak çalışan ailenin 9 aylık kız bebeğine tecavüz edildi.

Çalıştıkları tarlada bebeğini korumak için bir çadır kuran Suriyeli anne, bebeğini kontrol etmek için çadıra gittiğinde dehşet manzara ile karşılaştı. 9 aylık kız bebeğinin tecavüze uğradığını anlayan anne İslahiye Devlet Hastanesi’nde gitti. Acil serviste müdahale edilen bebeğe tecavüz edildiği tanısı konuldu.

9 aylık bebeğe tecavüz eden S.D. tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Öte yandan bebeğe tecavüz haberini yapan BirGün gazetesi muhabiri Hüseyin Şimşek, Twitter üzerinden çok sayıda ‘ölüm tehdidi’ aldı.

İlçede bulunan Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı’na (AFAD) bağlı 2 No’lu mülteci kampında Suriyeli beş çocuğun istismara uğradığının ortaya çıkmasının ardından, kamp müdürü Ali Kılıç istifa etmişti.

Saldırı Haberlerinin Ardından Konuya İlişkin Yayın Yasağı Getirildi

Antep’te 9 aylık kız bebeğe cinsel istismar saldırısı haberlerinin ardından, konuya ilişkin yayın yasağı getirildi.

Antep’in İslahiye İlçesi’nde, 9 aylık kız bebeğe cinsel istismar olayıyla ilgili, İslahiye Sulh Ceza Hakimliği, Çercili Mahallesi’ndeki çiftlikte günübirlik çalışan Suriyeli R.H. ile A.H. çiftinin 9 aylık kız bebeğine aynı çiftlikte çobanlık yapan S.D.’nin cinsel istismarda bulunduğu olaya ilişkin yayın yasağı getirilmesine karar verdi.

9 aylık kız bebek Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından devlet korumasına alınırken, çocuğa cinsel istismarda bulunan S.D. ise çıkarıldığı mahkeme tutuklandı.

halkingunlugu.org

 

Share